Baleseti kártérítés

Elcsúszásból, elesésből eredő balesetek


Különösen a tél beköszöntével elszaporodnak a jeges, havas járdán, útszakaszon történő elcsúszásokból/megcsúszásokból eredő balesetek. Az elcsúszás pontos helyszínének meghatározása, valamint igazolása a kárügyintézés szempontjából rendkívül fontos körülmény, ugyanis ez határozza meg, hogy a kártérítés kivel szemben érvényesíthető.
Az elcsúszásból eredő károk megtérítésére minden esetben az a személy lesz a felelős, akit a járda, illetve útszakasz tisztán tartására jogszabály kötelez. Nem mindegy, hogy Ön milyen úton és hol (főúton, mellékutcában, aluljáróban, társasház előtt, közintézmény mellett, lakóház előtt) szenvedett el a balesetet, ugyanis a helyszín pontos meghatározása dönti el, hogy a kártérítés megfizetésére ki lesz köteles.
A havas, jeges útfelületen történő elcsúszásokon túlmenően előfordulhat, hogy a károsult vizes vagy nedves folton, kiömlő folyadékon csúszott el, esetlegesen az elesést egyéb, a járófelület hibája, hiányossága (pl. lépcső hibája, kátyú) okozta. Ezekben az esetekben szintén járhat kártérítés a károkozó személlyel szemben.

Amennyiben Ön elcsúszásból, elesésből eredő balesetet szenvedett, és nem biztos abban, hogy az Ön részére jár-e kártérítés, forduljon hozzánk bizalommal!Hívjon most és vegye igénybe a HÜSE ÜGYVÉDI IRODA szakértelmét!

Amennyiben Ön nem budapesti lakos, illetve sérüléséből eredően nem tudja Irodánkat személyesen felkeresni, az sem probléma, az esetleges távolság ne tántorítsa el attól, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Hívjon minket bizalommal, és megkeressük a legkézenfekvőbb megoldást a személyes találkozás megszervezésére.

+36 30 619 9672


További elérhetőségeink:

Email: info@heflegal.comIroda címe: 1061 Budapest, Király utca 30-32. A épület IV/403.Személyes ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján.