Baleseti kártérítés

Halálos baleset


Az élet elvesztése minden bizonnyal az egyik legnagyobb tragédia. Különösen fájdalmas, mikor szeretett hozzátartozónk váratlan hirtelenséggel, értelmetlen balesetben (legyen az akár közlekedési, akár munkahelyi, akár egyéb), más hibájából veszti életét. Egy halálos kimenetelű baleset egyik pillanatról a másikra egy egész család életét tönkre teheti.
A halálos balesetek következtében a hozzátartozók sérelemdíjra, valamint vagyoni kártérítésre lehetnek jogosultak.
Egy balesetet nem lehet ugyan meg nem történtté tenni, azonban az Ügyvédi Iroda által nyújtott kárrendezési eljárás végén szerzett kártérítés alkalmas lehet arra, hogy a hozzátartozók helyzetét bizonyos fokban megkönnyítse és segítsen átvészelni a tragédia okozta traumát, anyagi elnehezülést.

Amennyiben Ön nem budapesti lakos, vagy nem tudja Irodánkat személyesen felkeresni nem probléma, az esetleges távolság ne tántorítsa el attól, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Hívjon minket bizalommal, és megpróbáljuk a legkézenfekvőbb megoldást megkeresni a személyes találkozásraHívjon most és vegye igénybe a HÜSE ÜGYVÉDI IRODA szakértelmét!

+36 30 619 9672


További elérhetőségeink:

Email: info@heflegal.comIroda címe: 1061 Budapest, Király utca 30-32. A épület IV/403.Személyes ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés alapján.